Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

ΚΟΖΑΝΗ Μαχητική η πανσυνταξιουχική κινητοποίηση (ΦΩΤΟ)
Πανκοζανίτικη συγκέντρωση των συνταξιούχων πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 28 Ιούνη στην Κεντρική Πλατεία της Κοζάνης, μετά από κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Συνταξιούχων Νομού Κοζάνης.


Τη συγκέντρωση στήριξαν και συμμετείχαν με αντιπροσωπείες τους το Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης, η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Παράρτημα Κοζάνης, το Σωματείο Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης, το Συνδικάτο Οικοδόμων Κοζάνης, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης, το Σωματείο Εργατοτεχνιτών κι Εργαζομένων στην Ενέργεια (ΣΕΕΕΝ), το Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων στην κατασκευή της μονάδας «ΑΗΣ Πτολεμαΐδα V», το Σωματείο Γουνεργατών Σιάτιστας, το Σωματείο Επαγγελματιών Οδηγών Ν. Κοζάνης και σύλλογοι γυναικών (μέλη της ΟΓΕ) του Νομού Κοζάνης.

Χαιρετισμό απηύθυναν οι Παντελής Τάτσης, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων του ΟΑΕΕ, ο Φώτης Αντωνίου, αντιπρόεδρος Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Δημοσίου, ο Παναγιώτης Πάλμος, οργανωτικός γραμματέας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ και ο Νίκος Παπαδόπουλος, αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας.

Την κεντρική ομιλία της ΣΕΑ έκανε ο Χρήστος Ψαλλίδας από τον ΠΑΣΑΣ - ΔΕΗ, παράρτημα Κοζάνης.

Στη συνέχεια οι συνταξιούχοι κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα όπως, «Δεν είναι οι συντάξεις δώρο ή παροχή, γι' αυτές εμείς πληρώναμε μια ολόκληρη ζωή» πραγματοποίησαν μαχητική πορεία στους δρόμους της πόλης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου