Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ Μαζικό και μαχητικό συλλαλητήριο στο Αγρίνιο (ΦΩΤΟ)


Από τη μαζική κινητοποίηση των συνταξιούχων στο ΑγρίνιοΑπό τη μαζική κινητοποίηση των συνταξιούχων στο Αγρίνιο

Μαζική, μαχητική συγκέντρωση στον πεζόδρομο της Χ. Τρικούπη στο Αγρίνιο και πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης 23 Μάη οι συνταξιούχοι του Νομού Αιτωλοακαρνανίας. Σημειώνεται ότι αυτές οι κινητοποιήσεις εντάσσονται στο νέο κύκλο αγωνιστικών πρωτοβουλιών ενάντια στο 4ο μνημόνιο με τα νέα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα, που θα κορυφωθούν με τις τρεις μεγάλες πανσυνταξιουχικές κινητοποιήσεις τον Ιούνιο σε Θεσσαλονίκη (13/6), Αθήνα (15/6) και Κρήτη (21/6).


Η συγκέντρωση άνοιξε με χαιρετισμό από τον Γιώργο Δημητρουλή, μέλος της διοίκησης του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Αγρινίου. Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν αντιπροσωπείες από την Ένωση Οικοδόμων, Σωματείο Ιματισμού, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου.

Ακολούθησε χαιρετισμός από τον Βασίλη Νικάκη, αντιπρόεδρο της διοίκησης του σωματείου συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αγρινίου και περιχώρων. Χαιρετισμούς απεύθυναν επίσης ο πρόεδρος του ΕΚΑ Μιχάλης Κατσιγιάννης, ο Φώτης Αντωνίου αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας συνταξιούχων του Δημοσίου και ο Παντελής Τάτσης, πρόεδρος της ομοσπονδίας συνταξιούχων ΟΑΕΕ.
Την κεντρική ομιλία έκανε ο Δήμος Κουμπούρης, πρόεδρος της ομοσπονδίας συνταξιούχων ΙΚΑ.

Στη συνέχεια διαβάστηκε το ψήφισμα της συγκέντρωσης και ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, ξεκινώντας από την οδό Παπαστράτου. Τα συνταξιουχικά σωματεία με τα πανό και τα συνθήματα τους έστειλαν μήνυμα αγώνα ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης, ΕΕ, κουαρτέτου, μεγάλου κεφαλαίου.

{--->}

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου