Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017

Στο πλευρό των αγροτών συνταξιούχοι από την Αθήνα (ΦΩΤΟ)Στο πλευρό των αγροτών στο μπλόκο της Νίκαιας βρέθηκαν την Παρασκευή οι συνταξιούχοι της Αθήνας ύστερα από κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων.

Με το σύνθημα «Εδώ η εργατιά, εδώ και η αγροτιά, ο λαός παλεύει και δεν προσκυνά» οι απόμαχοι της δουλειάς εξέφρασαν τη συμπαράσταση και αλληλεγγύη τους στους αγωνιζόμενους μικρομεσαίους αγρότες.

Στη συγκέντρωση εκ μέρους του μπλόκου της Νίκαιας χαιρέτισε ο Γιάννης Τσιούτρας, ο οποίος μίλησε για κοινό αγώνα της εργατιάς και της αγροτιάς απέναντι στην κυβερνητική πολιτική.

Την αναγκαιότητα του κοινού αγώνα επισήμανε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ Δήμος Κουμπούρης, τονίζοντας ότι μόνο με τους κοινούς αγώνες μπορούμε να τους εμποδίσουμε και να έχουμε κατακτήσεις.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο ΓΓ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Διονύσης Σβορώνος, ο οποίος κάλεσε σε πάλη ενάντια στην κατάργηση των δικαιωμάτων. Επιπλέον διαβάστηκε ψήφισμα του Συνδέσμου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Αττικής.1 / 7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου