Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Ανακοίνωση – Καταγγελία



ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ  Ι.Κ.Α.  ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ’’ Η ΕΝΟΤΗΤΑ
Αριστοτέλους 32 – Ολύμπου 77,   Τ.Κ. 546 31,   Ε.Κ.Θ.   Τηλ: 2310 237694
www.syhntaxio.blogspot.com    -- --       e-mail: suntax.ika@gmail.com

18.01.2017

Ανακοίνωση   –   Καταγγελία
     Το Δ.Σ. του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Μείζονος Θεσσαλονίκης «Η ΕΝΟΤΗΤΑ» καταγγέλλει τις τραμπουκικές   ενέργειες του φασιστικού μορφώματος Χρυσής Αυγής σε Δημοτικό σχολείο στο Πέραμα που θα φιλοξενήσει προσφυγόπουλα.

     Τα φασιστοειδή επιτέθηκαν και χτύπησαν γονείς και δάσκαλους που υποδέχτηκαν στο Α' Δημοτικό Σχολείο Νέου Ικονίου Περάματος τα προσφυγόπουλα .

     Με τον τρόπο αυτό προσπαθούν να τρομοκρατήσουν το λαό να σπείρουν το ρατσιστικό δηλητήριο ώστε να τον αποπροσανατολίσουν από τις πραγματικές αιτίες και τους υπεύθυνους που δημιουργούν τα προβλήματα, που δεν είναι άλλος από την άρχουσα τάξη της Χώρας, την Ε.Ε. και τους ιμπεριαλιστές που βομβαρδίζουν και ξεσπιτώνουν τους λαούς για να αυξήσουν τα κέρδη τους.     
     Είναι αυτοί που ενώ μιλούν για πατριωτισμό οι πρόγονοι τους υπηρέτησαν τους φασίστες και χιτλερικούς κατακτητές, μπήκαν στη δούλεψη του κάθε εισβολέα στη χώρα μας.
     Καλούμε τους συνταξιούχους της πόλης μας να απομονώσουν το φασιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής.

     Να σταθούν αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και στα παιδιά τους για το δικαίωμα στη μόρφωση.   
  
     Να ενώσουν την φωνή και την δράση τους με τους εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές που υποδέχονται στα σχολεία τα προσφυγόπουλα.  


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου