Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Πρόσκληση Γενικής Συνέλευσης 17-6

 ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ  Ι.Κ.Α.  ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ’’ Η ΕΝΟΤΗΤΑ’’

Αριστοτέλους 32 – Ολύμπου 77,    Τ.Κ. 546 31,    Ε.Κ.Θ.    Τηλ: 2310 237694

www.syntaxio.blogspot.com          ---------         e-mail:suntax.ika@gmail.com

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Συναδέλφισσα – Συνάδελφε.

Η Διοίκηση του σωματείου μας, στην τελευταία της συνεδρίαση αποφάσισε την πραγματοποίηση της ετήσιας τακτικής  γενικής απολογιστικής συνέλευσης, την Πέμπτη 17 Ιούνη 2021 στις 10:00 π. μ. στον υπαίθριο χώρο (πάρκο) έξω από το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΕΚΘ).

Θέματα της απολογιστικής μας γενικής συνέλευσης θα είναι:

1)     Διοικητικός απολογισμός  για το  2020.

2)     Οικονομικός απολογισμός από 1-1-2020 έως 31-12-2020.

3)     Προϋπολογισμός 2021

4)     Πρόγραμμα δράσης του σωματείου για το επόμενο διάστημα.

Συνάδελφοι!

Τα σοβαρά προβλήματα που συσσώρευσε στους συνταξιούχους η πανδημία, οι χιλιάδες συνάδελφοι μας που χάθηκαν, εξαιτίας των αδυναμιών και ελλείψεων του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, η επιμονή της κυβέρνησης να μην χρηματοδοτεί την ενίσχυσή του, με ανθρώπινο δυναμικό και σύγχρονο εξοπλισμό, η προσπάθειά της να μας καταγράψει στην συνείδηση των παιδιών μας σαν κόστος που επιδεινώνει την δική τους ζωή, ο εμπαιγμός της σχετικά με την καταβολή των αναδρομικών και την έκδοση των εκκρεμών συντάξεων, η εφαρμογή του νέου πτωχευτικού νόμου από 1η  Ιούνη, που καταργεί την όποια προστασία είχε απομείνει για την εργατική-λαϊκή κατοικία και κυρίως το νέο νομοσχέδιο που προωθεί για ψήφιση στη βουλή, με το οποίο θέλει να μετατρέψει τα παιδιά και εγγόνια μας σε δούλους των αφεντικών.

Είναι σοβαροί λόγοι που κάνουν απαραίτητη την παρουσία σας στην γενική συνέλευση, αλλά και αναγκαία την συμβολή σας, με τις σκέψεις και τις απόψεις σας, για  να γίνει ουσιαστική συζήτηση για τα προβλήματα που μας απασχολούν και να παρθούν συλλογικά  αποφάσεις για την πιο  αποτελεσματική αντιμετώπισή τους.

Στο χώρο που θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της υγείας μας ( αποστάσεις , μάσκες, αντισηπτικά).

            ΠΕΜΠΤΗ 17 ΙΟΥΝΗ 2021  10:00 π. μ.  ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ Ε.Κ.Θ.


 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ




 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου