Παρασκευή, 5 Απριλίου 2019

Πρόκληση η εκδήλωση των φασιστών στην Καλαμαριά και στο πρώην στρατόπεδο Κόδρα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ  Ι.Κ.Α.  ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ   «Η ΕΝΟΤΗΤΑ»
Αριστοτέλους 32 – Ολύμπου 77,   Τ.Κ. 546 31,   Ε.Κ.Θ.   Τηλ: 2310 237694
www.syhntaxio.blogspot.com    -- --       e-mail: suntax.ika@gmail.comΠρόκληση η εκδήλωση των φασιστών στην Καλαμαριά και στο πρώην στρατόπεδο Κόδρα


  Συνάδελφοι συνταξιούχοι

       Η Διοίκηση του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Μείζονος Θεσσαλονίκης «Η ΕΝΟΤΗΤΑ»  καταδικάζει την επικείμενη φιέστα που ετοιμάζει το εθνικιστικό φασιστικό μόρφωμα του Ιερού Λόχου, την Κυριακή 7 Απριλίου, στο πρώην στρατόπεδο Κόδρα  στην Καλαμαριά. 

      Είναι πρόκληση να πατάνε το πόδι τους οι φασίστες στη Καλαμαριά. Σε ένα τόπο που το χώμα του έχει ποτιστεί με αίμα,όταν οι Δαγκουλαίοι πρόγονοί τους συνεργάτες των Γερμανών, τον Αύγουστο του ΄44 στο Μπλόκο της Καλαμαριάς, δολοφόνησαν Καλαμαριώτες πατριώτες αγωνιστές της Αντίστασης.


      Καμία λοιπόν ανοχή σε φασιστικές Οργανώσεις τύπου Ιερού Λόχου,  στους δολοφόνους της Χρυσής Αυγής, αλλά  και στο σύστημα που τους γεννάει.   
 

     Έρχονται, στη πόλη της Καλαμαριάς, για να ποτίσουν με το ρατσιστικό και φασιστικό δηλητήριο, τους εργαζόμενους αλλά και την νεολαία της περιοχής διακηρύσσοντας την εγκληματική ναζιστική ιδεολογία τους, που από την ίδια τη φύση της, εχθρεύεται το ίδιο το λαϊκό κίνημα. 


     Πολεμάμε το δηλητήριο του φασισμού - ναζισμού. 


     Να μην αφήσουμε τους υμνητές του Χίτλερ και των Ναζί, να δηλητηριάζουν τη συνείδηση του λαού με το φασιστικό τους μίσος.     Καλούμε τους συνταξιούχους της Καλαμαριάς την Κυριακή 7 Απριλίου στις 4 το απόγευμα στο πεζόδρομο της Καλαμαριάς, στη συγκέντρωση σωματείων και συλλόγων της περιοχής, για να καταδικάσουμε και να απομονώσουμε τους φασίστες και το σύστημα που τους γεννά.
ΤΟ Δ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου