Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2018

Συνεχίζουμε με πανσυνταξιουχικές κινητοποιήσεις διεκδικώντας τα δικαιώματά μας (VIDEO)
Συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις μας με συγκεντρώσεις των συνταξιούχων της Βόρειας Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη στις 13 Νοέμβρη, των συνταξιούχων της Νότιας Ελλάδας στην Αθήνα στις 15 Νοέμβρη και με πανελλαδικό συλλαλητήριο όλων των συνταξιούχων στις 15 Δεκέμβρη στην Αθήνα, όπου θα πάμε και στο γραφείο του πρωθυπουργού για να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας, τόνισε ο Δήμος Κουμπούρης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων του ΙΚΑ, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής 5 Οκτώβρη σε εκπομπή της ΕΡΤ-1.

Θα συνεχίσουμε τις κινητοποιήσεις, είπε, με βασικό στόχο να καταργηθεί ο νόμος Κατρούγκαλου και όλη η νομοθεσία που έχει ψηφιστεί απ' όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις και είναι καταστρεπτική. Μας τσάκισαν τη ζωή μας, μας αφαίρεσαν τις συντάξεις μας, που είναι δικές μας, δεν τις πλήρωσε κανείς, ούτε οι κυβερνήσεις, ούτε το κράτος, επισήμανε χαρακτηριστικά.

Θέλουνε να μας βάλουνε στη λογική του «ο γέγονε - γέγονε», τόνισε σε άλλο σημείο ο Δ. Κουμπούρης, όμως εμείς δεν συμφωνούμε με αυτήν τη λογική. Διεκδικούμε ενιαία για παλαιούς και νέους συνταξιούχους τα δικαιώματά μας, υπογράμμισε, παραθέτοντας τεκμηριωμένα στοιχεία για τις περικοπές που έχουν υποστεί διαχρονικά οι συνταξιούχοι από τις εφαρμοζόμενες αντισυνταξιουχικές - αντιασφαλιστικές πολιτικές.

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου