Παρασκευή, 6 Απριλίου 2018

Η πληρότητα… 
Της Κάλι Καρά

Η πληρότητα… στα πλοία, στα αεροπλάνα, στα λεωφορεία, στα ξενοδοχεία, πόσο βολεύει για να αναδειχθεί η «ευημερία» των Ελλήνων και να ξεχαστεί η βάρβαρη επίθεση στα εργασιακά, στα ασφαλιστικά και στα κοινωνικά τους δικαιώματα από όλες τις αστικές κυβερνήσεις και της «πρώτη φορά αριστερής» 
συμπεριλαμβανομένης, με στόχο την αύξηση των κερδών των μονοπωλίων και όλων των εκμεταλλευτών του εργατικού μόχθου.

Πόσο βολεύει για να ξεχαστούν οι άνεργοι, οι εργαζόμενοι με τα 200 και τα 300 ευρώ, οι απλήρωτοι, οι ανασφάλιστοι, οι απολυμένοι, οι πρόσφυγες και οι μετανάστες.

Πόσο βολεύει για να κουκουλωθεί ότι οι άστεγοι, οι εξαθλιωμένοι που ψαχουλεύουν μέσα στους κάδους των απορριμμάτων και εκείνα τα «περήφανα γηρατειά» περιμένουν τα γεύματα της «αγάπης» για να νιώσουν μια εφάπαξ πληρότητα στο στομάχι τους, χάρις στους φιλεύσπλαχνους και στους φιλάνθρωπους αυτής της χώρας.

Πόσο βολεύει να απομακρυνθεί η σκέψη από την ευθύνη των κυβερνώντων που όλο και πιο βαθιά εμπλέκουν την χώρα στους ιμπεριαλιστικούς μηχανισμούς και σχεδιασμούς, με αποτέλεσμα να είναι ορατός ο κίνδυνος της εμπλοκής της χώρας μας σε μια πολεμική σύρραξη και την ίδια ώρα πλασάρουν το ματωβαμμένο ΝΑΤΟ και ωσάν παράγοντα σταθερότητας στην περιοχή!

Καλή Ανάσταση Λαών! Η Ανάσταση όπου η πληρότητα της ικανοποίησης των σύγχρονων αναγκών θα είναι για όλους και όλες, για όλα τα παιδιά του λαού μας, αφού θα έχει καταργηθεί η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Ανάσταση που «δεν θα 'ρθει από μονάχη της… αν δεν πάρουμε μέτρα και εμείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου