Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Δραστηριότητες Ενώσεων Συνταξιούχων




Παλλεσβιακή Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ και Συναφών Φορέων καλεί τα μέλη της να παρευρεθούν στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου, που θα γίνει την Τετάρτη 24 Γενάρη στις 10.30 το πρωί στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, επί της οδού Κομνηνάκη 43 (παλιό Εργατικό Κέντρο), με θέμα «Διοικητικός Απολογισμός - Πρόγραμμα δράσης 2018 του Σωματείου».

Μετά τη Γενική Συνέλευση θα ακολουθήσει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου.

Στο κάλεσμά της η Ένωση μεταξύ άλλων τονίζει: «Στις κρίσιμες αυτές ώρες που κινδυνεύουν πλέον ολοσχερώς οι συντάξεις μας με 30% κόψιμο(!!!) και καταργούνται σχεδόν οι επικουρικές με την εφαρμογή του νόμου Κατρούγκαλου, αν λάβουμε υπόψη και τη μείωση του αφορολόγητου, μιλάμε με σιγουριά ότι θα μας φάνε τρεις με τέσσερις συντάξεις το χρόνο.


Μόνο η οργάνωση και ο αγώνας με τα σωματεία μας θα φέρει αποτέλεσμα. Δώστε το μαχητικό "παρών" στη συνέλευσή μας για να προχωρήσουμε μαζικά και αγωνιστικά στο επόμενο διάστημα».

Η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Λάρισας καλεί στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Γενάρη, στις 10 π.μ, στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας, με θέματα: Διοικητικός Απολογισμός. Οικονομικός Απολογισμός 2017. Οικονομικός Προϋπολογισμός 2018. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τις αρχαιρεσίες.

Κατά τη διάρκεια της ΓΣ θα γίνει και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Η Ένωση καλεί τους συνταξιούχους του ΙΚΑ να οργανωθούν στο σωματείο τους, να πάρουν μέρος στην συνέλευση και στις εκλογές, να συσπειρωθούν στον αγώνα για να υπερασπιστούν τις συντάξεις και τα δικαιώματά τους.

Η Ενωση Συνταξιούχων ΟΑΕΕ ν. Θεσπρωτίας καλεί στα εγκαίνια των γραφείων της στο Φιλιάτι την Πέμπτη 25 Γενάρη και ώρα 11 το πρωί. Τα γραφεία μας στεγάζονται στο παλιό Δημαρχείο (πρώην γραφεία ΔΟΥ) και μας έχουν παραχωρηθεί από τον Δήμο Φιλιατών. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Επίσης, η Ενωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ηρακλείου καλεί την Παρασκευή 26 Γενάρη στις 5.30 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, για την κοπή πίτας.

Παράλληλα, όπως αναφέρει η Ένωση, «κατά την έναρξη της εορταστικής εκδήλωσης το ΔΣ θα παρουσιάσει στα παρευρισκόμενα μέλη το τροποποιημένο Καταστατικό της Ένωσης και θα απαντήσει σε σχετικές ερωτήσεις. Διευκρινίζεται ότι το κάθε μέλος της Ένωσης έχει το δικαίωμα, εκτός της αναφερόμενης παρουσίασης του τροποποιημένου Καταστατικού, να λάβει γνώση περί των τροποποιήσεων στα γραφεία της Ένωσης στο Εργατικό Κέντρο στις εργάσιμες ημέρες από τις 10 π.μ. μέχρι τις 12μ. Μέχρι τις 15-4-2018 τα μέλη της Ένωσης μπορούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους και βελτιώσεις σχετικά με τις τροποποιήσεις του Καταστατικού στα γραφεία της Ένωσης γραπτώς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου