Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Αρνητικό σε όλες τις βασικές διεκδικήσεις των συνταξιούχων

 

Φωτό αρχείου

 

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ   ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ   ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΙΚΑ – OAEE – ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ – ΕΛΤΑ – ΟΣΕ –– ΠΕΣ ΝΑΤ–

ΠΣΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ  – ΠΟΣΕΑ ΕΤΕΑΠ – ΕΣΤΑΜΕΔΕ

Σωκράτους 23 – Αθήνα ΤΗΛ. (210) 52 01 573 -  52 29 442 –ΦΑΞ.52 29 907

E-mail osika@otenet.gr

 

Αθήνα 8/3/2024

Δελτίο Τύπου

Για την συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα (ΣΕΑ) των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων με την Υπουργό εργασίας  κ. Δόμνα Μιχαηλίδου

 

Την Πέμπτη 7/3/24 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της ΣΕΑ με την Υπουργό εργασίας  κ. Δόμνα Μιχαηλίδου και τον Υφ. κ. Π. Τσακλόγλου ως συνέχεια της συνάντησης και συζήτησης που είχε πραγματοποιηθεί στις 24/11/23 με την πανελλαδική συγκέντρωση, με τον τότε Υπουργό εργασίας κ. Άδωνη Γεωργιάδη.

 

Η συζήτηση έγινε πάνω στο υπόμνημα αιτημάτων που είχαν θέσει οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις για την επίλυση των προβλημάτων των συνταξιούχων.

Από την συζήτηση που πραγματοποιήθηκε οι υπουργοί δεν απάντησαν θετικά σε κανένα από τα μεγάλα και ουσιαστικά ζητήματα, από αυτά που έχουν τσακίσει τις συντάξεις και  τα δικαιώματά μας όλα τα προηγούμενα χρόνια ως αποτέλεσμα των αντισυνταξιουχικών αντιλαϊκών πολιτικών που εφάρμοσαν όλες οι κυβερνήσεις και η σημερινή συνεχίζει. Επιβεβαίωσαν για μια ακόμη φορά ότι οι δικές μας ανάγκες δεν χωράνε στις ανάγκες των αντιλαϊκών τους πολιτικών.

 

Καλούμε τα σωματεία μας και τους συνταξιούχους σε αγωνιστική επαγρύπνηση και ετοιμότητα  για την συνέχιση της αγωνιστικής μας δράσης ως την μοναδική επιλογή που έχουμε να αποκρούσουμε τις βάρβαρες πολιτικές και να λύσουμε τα δίκαια αιτήματά μας που τα έχουμε πληρώσει σε όλη μας την ζωή με την δουλειά μας και δεν τα χρωστάμε σε κανένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου