Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Κινητοποίηση συνταξιούχων για τις συντάξεις και την υγεία, ενάντια στην ακρίβεια (VIDEO - ΦΩΤΟ)

 


Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη με αιχμή την ακρίβεια, τις συντάξεις και την υγεία πραγματοποίησαν συνταξιούχοι όλων των Ταμείων που αντάμωσαν στο Άγαλμα Βενιζέλου μετά από κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπή Αγώνα (ΣΕΑ) των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων της Θεσσαλονίκης.

Οι συνταξιούχοι συνεχίζουν τον αγώνα τους με συμμετοχή στην απεργία στις 6 Απρίλη στο πλευρό των παιδιών και των εγγονιών τους με το δικό τους πλαίσιο αιτημάτων και επίσης με νέα περιφερειακή συνταξιουχική συγκέντρωση στις 12 Απρίλη, στην Κατερίνη.

Στη συγκέντρωση στο Άγαλμα Βενιζέλου μίλησε ο Βασίλης Ρέβας, πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Θεσσαλονίκης «Η ΕΝΟΤΗΤΑ». Κατήγγειλε την απαράδεκτη εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και εξέφρασε την αλληλεγγύη στους λαούς των δύο χωρών. Κατήγγειλε την κυβέρνηση που εμπλέκει ενεργά τη χώρα μας στον πόλεμο. Εξέφρασε την αλληλεγγύη των συνταξιούχων στους αγώνες των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, της COSCO, των «Πετρελαίων Καβάλας»  και του δημόσιου συστήματος Υγείας.