Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 28/2/2024

  


 

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

  (ΙΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΟΑΕΕ, ΟΤΑ, ΠΑΣΑΣ-ΔΕΗ, ΔΕΚΟ-ΤΡΑΠΕΖΩΝ)

             Αριστοτέλους 32 – Ολύμπου 77,    Τ.Κ. 546 31,    Ε.Κ.Θ.    Τηλ: 2310 237694

            www.syntaxio.blogspot.com          ---------         e-mail:suntax.ika@gmail.com

 

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ  ΣΤΙΣ 28/2/2024

 

Συνάδελφοι συνταξιούχοι.

Επειδή τα προβλήματα των παιδιών και των εγγονών μας είναι αποτέλεσμα της ίδιας πολιτικής που κατακρεούργησε τις συντάξεις μας.

Επειδή οι πενιχρές συντάξεις πολλών από εμάς στηρίζουν τα άνεργα παιδιά μας, ή το μικρό τους εισόδημα, όταν αυτά καταφέρνουν να εργάζονται με τις εξευτελιστικές ελαστικές μορφές εργασίας, που ορίζει και o τελευταίος νόμος της κυβέρνησης για τα εργασιακά.

Επειδή εμείς δεν παλεύουμε μόνο για την επίλυση των δικών μας προβλημάτων, αλλά και για να κατακτήσουν οι νεότερες γενιές καλύτερες συνθήκες διαβίωσης από εκείνες που εμείς βιώσαμε ως εργαζόμενοι.

Επειδή τα παιδιά και τα εγγόνια μας  απεργούν πανελλαδικά στις 28 Φλεβάρη για αύξηση μισθών, με θεσμοθέτηση των συλλογικών διαπραγματεύσεων, υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας  και υποχρεωτική εφαρμογή τους, επειδή απεργούν για μέτρα ενάντια στην ακρίβεια και στην ανεργία.

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα (ΣΕΑ) των συνεργαζόμενων συνταξιουχικών σωματείων της πόλης μας, σας καλεί να συμμετέχετε μαζικά-αγωνιστικά στην απεργιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ στις 10:30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ  ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.

Για μας τους συνταξιούχους η συμμετοχή μας στην απεργία στις 28 Φλεβάρη, πέρα από την έκφραση της συμπαράστασης και της αλληλεγγύης στους αγώνες των εργαζομένων,  είναι απάντηση στην προσπάθεια της κυβέρνησης να μας φέρει αντιμέτωπους με τα παιδιά και τα εγγόνια μας, είναι ένα ακόμα βήμα συνέχισης της αγωνιστικής μας πορείας και ανάδειξης της ανάγκης  για τη λήψη άμεσων μέτρων, που θα δρομολογούν την επίλυση των δικών μας προβλημάτων.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 10:30 ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.

 

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ (ΣΕΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου