Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

Η ΕΚΘΕΣΗ ΠΙΣΣΑΡΙΔΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΝΕΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 22-10-20 11πμ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

 



ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Αριστοτέλους 32 – Ολύμπου 77,   Τ.Κ. 546 31,   Ε.Κ.Θ.   Τηλ: 2310 237694

www.syntaxio.blogspot.com       -- --       e-mail: suntax.ika@gmail.com

 

ΜΑΣ ΠΗΡΑΤΕ ΠΟΛΛΑ

ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΗ 2020, 11π.μ.  ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

 

 

Συνάδελφοι συνταξιούχοι.

Δίνουμε συνέχεια στην αγωνιστική δράση του προηγούμενου διαστήματος, παρά τα προβλήματα της πανδημίας, παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Απαντάμε στον εμπαιγμό της κυβέρνησης που με πολιτική απόφαση δεν αποδίδει τα αναδρομικά, του 11μηνου Ιούνης/15 – Μάης/16, σε όλους τους συνταξιούχους.

Κλείνουμε τα αυτιά μας σε όλους εκείνους  που είτε από τις οθόνες της τηλεόρασης και των υπολογιστών, είτε από τις σελίδες των εφημερίδων, εδώ και ενάμιση χρόνο μοιράζουν αυξήσεις και αναδρομικά στους συνταξιούχους. Γυρνάμε την πλάτη στα σωματεία «υπεργολάβους» της κυβέρνησης και των μεγαλοδικηγορικών γραφείων, που στέλνουν για ακόμα μία φορά τους συνταξιούχους, προφανώς με το αζημίωτο, στα νομικά γραφεία, προβάλλοντας τα εκβιαστικά διλλήματα της κυβέρνησης.