Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ Καταδίκη των αντιασφαλιστικών εξαγγελιών και πανελλαδική συγκέντρωση στις 8 Οκτώβρη

 

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ   ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ   ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΥ –OAEE –ΙΚΑ– ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ – ΕΛΤΑ – ΟΣΕ –– ΠΕΣ ΝΑΤ– ΠΣΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ – ΠΟΣΕΑ ΕΤΕΑΠ – ΕΣΤΑΜΕΔΕ

Σωκράτους 23 – Αθήνα ΤΗΛ. (210) 52 01 573 -  52 29 442 –ΦΑΞ.52 29 907

E-mail osika@otenet.gr

 

Αθήνα 24/6/2021




Δελτίο Τύπου

Οι αποφάσεις της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα (ΣΕΑ) για την συνέχιση των αγώνων των συνταξιούχων

Συνεδρίασε η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα (ΣΕΑ) μετά από τις πανελλαδικές συσκέψεις των Δ.Σ των σωματείων που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη.

Θεωρεί τη συζήτηση, όλη τη διαδικασία και τη συμμετοχή των σωματείων, πολύ θετική. Θετικές είναι οι προτάσεις για τον εμπλουτισμό του διεκδικητικού πλαισίου των αιτημάτων της ΣΕΑ σε τοπικό, περιφερειακό και πανελλαδικό επίπεδο.

Αναδείχθηκαν τα μεγάλα τα προβλήματα της υγείας, οι μεγάλες ελλείψεις σε υποδομές, σε ιατρικό και νοσηλευτικό, προσωπικό οι παντελείς ελλείψεις δημόσιων δομών σε οίκους ευγηρίας σε όλη τη χώρα. Εκφράσθηκε η αγανάκτηση των συνταξιούχων από τη δραματική καθυστέρηση της έκδοσης συντάξεων τις αδυναμίες επικοινωνίας των ασφαλισμένων με τις υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ.

«Νέο ασφαλιστικό»



Με τη νέα επικουρική ασφάλιση ο ασφαλιζόμενος θα έχει τον «δικό του» κουμπαρά! Θα μπορεί ακόμη και να παίζει σε ελεγμένα πακέτα μετοχών για να αυξάνει τον κουμπαρά. Θα είναι ολόδικός του. Μαζί με τα «μεγάλα κέρδη» από το χρηματιστήριο!

Μετά 30-40 χρόνια δουλειάς θα έχουν μαζευτεί μπόλικα κεφάλαια στις μετοχικές των ασφαλειών. Εντάξει, μια κρίση και μια έκτακτη ανάγκη σωτηρίας του Έθνους όπως το 2010, δεν είναι και τίποτα. Απλώς οι μεν μετοχές θα γίνουν «χαρτιά» τα δε χρήματα κουρεμένο μαλλί!

Και θα του πουν: Επενδυτής ήσουν, έπαιξες και έχασες! Έτσι είναι με τους επενδυτές. Δεν κερδίζουν όλοι (δηλαδή όλοι οι φτωχοπρόδρομοι)!

Το έργο έχει παιχτεί πολλές φορές.

ΜΑΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.....!!!