Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ


Οι αγώνες των συνταξιούχων θα συνεχιστούν




Τους συνταξιούχους όλης της χώρας για τη μαζική, αγωνιστική συμμετοχή τους στις δύο πανελλαδικές συγκεντρώσεις στη Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την παγκρήτια χαιρετίζει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων ΙΚΑ, OAEE, Δημοσίου, ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ, ΕΛΤΑ, ΟΣΕ, ΝΑΤ, ΠΣΣ Δικηγόρων, ΠΕΤΟΜ ΤΕΕ.

Παράλληλα καλούν σε μαζική συμμετοχή στο μεγάλο πανελλαδικό συλλαλητήριο που διοργανώνουν το Σάββατο 15 Δεκέμβρη στις 12.30 μ.μ. στην πλ. Συντάγματος και στην πορεία που θα ακολουθήσει στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σε ανακοίνωσή της η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα σημειώνει:

«Από την αρχή του χρόνου μέχρι σήμερα οι συνταξιούχοι όλης της χώρας έχουν πραγματοποιήσει 143 συγκεντρώσεις, διαδηλώσεις σε έναν αγωνιστικό μαραθώνιο, όπως τον ονομάσαμε με μαζική αγωνιστική συμμετοχή, που υποχρέωσε την κυβέρνηση σε αναδίπλωση και να μην προχωρήσει τα σχέδιά της.
 Το σύνθημα "Είμαστε απόμαχοι της δουλειάς, όχι απόμαχοι της ζωής και του αγώνα" βρίσκει την έκφρασή του σε αυτές τις δράσεις. Τώρα όλες οι Συνταξιουχικές Οργανώσεις ετοιμάζονται για το μεγάλο συλλαλητήριο στις 15 του Δεκέμβρη.