Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ «Δώστε τώρα γενναίες αυξήσεις στις συντάξεις» το μήνυμα των συνταξιούχων (VIDEO - ΦΩΤΟ)

 


«Δώστε τώρα γενναίες αυξήσεις στις συντάξεις» ήταν το μήνυμα που έστειλαν οι συνταξιούχοι με το σημερινό μεγάλο πανελλαδικό συλλαλητήριο που πραγματοποίησαν στην Αθήνα. Διεκδικούν πραγματική ανάσα από το κύμα ακρίβειας που τους σαρώνει. 

Οι συνταξιούχοι της χώρας, ανταποκρινόμενοι μαζικά στο αγωνιστικό κάλεσμα των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων, συμμετείχαν μαχητικά και αγωνιστικά στο σημερινό συλλαλητήριο, διεκδικώντας «αυξήσεις στις συντάξεις για ζωή με αξιοπρέπεια».

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες οι συνταξιούχοι, αποδεικνύοντας ότι είναι «παντός καιρού», διεμήνυσαν ότι δεν το βάζουν κάτω και θα συνεχίσουν τον αγώνα τους για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους. Διαδήλωσαν με αποφασιστικότητα ενάντια στις περικοπές και την ακρίβεια που τους κατατρώει το εισόδημα, διεκδικούν αυξήσεις στις συντάξεις τους, επιστροφή της 13ης και της 14ης σύνταξης, απορρίπτουν τα ψίχουλα της κοροϊδίας.