Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ


Στην τελική ευθεία για το πανελλαδικό συλλαλητήριο το Σάββατο στην Αθήνα

Συγκέντρωση στις 12.30 στο Σύνταγμα και πορεία στο Μαξίμου




Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για το πανελλαδικό συλλαλητήριο των συνταξιούχων, το Σάββατο 15/12 στην Αθήνα, με συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος στις 12.30 μ.μ. και πορεία στο Μαξίμου, που διοργανώνουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ - OAEE - Δημοσίου - ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ - ΕΛΤΑ - ΟΣΕ - ΝΑΤ - ΠΣΣ Δικηγόρων - ΠΕΤΟΜ ΤΕΕ.


Οι συνταξιούχοι και οι οργανώσεις τους σε όλη τη χώρα κλιμακώνουν την πάλη τους ενάντια στην αντιασφαλιστική επίθεση διαρκείας. Με σύνθημα «Διεκδικούμε ό,τι μας έχει αφαιρεθεί!», δίνουν απάντηση στους ελιγμούς με τους οποίους η κυβέρνηση προβάλλει τη μη περικοπή της «προσωπικής διαφοράς», την ίδια στιγμή που κρατά ατόφιες όλες τις προηγούμενες περικοπές καθώς και τον νόμο - λαιμητόμο του Κατρούγκαλου, με τις τεράστιες μειώσεις που επιφέρει στους νέους συνταξιούχους.

Τις τελευταίες μέρες που απομένουν, οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις εντείνουν τις προσπάθειές τους με πλατύ άνοιγμα στους χώρους όπου συχνάζουν και ζουν συνταξιούχοι, σε ΚΑΠΗ, καφενεία, πλατείες. Αύριο Τετάρτη συνεδριάζει και η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα (ΣΕΑ), για να εξετάσει τα τελευταία οργανωτικά μέτρα για την επιτυχία του συλλαλητηρίου.

Κάλεσμα στο συλλαλητήριο απευθύνει και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων πρώην ΔΕΚΟ και Τραπεζών, έχοντας ορίσει προσυγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι, στη συμβολή των οδών Βουκουρεστίου και Πανεπιστημίου.