Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Τα συνεργαζόμενα σωματεία των συνταξιούχων της Θεσσαλονίκης σας καλούν σε μαζικό ξεσηκωμό. Σας καλούν να συμμετέχετε μαζικά στην απεργιακή συγκέντρωση των εργατικών σωματείων, στις 10 Ιούνη στις 10:30 στο Άγαλμα Βενιζέλου.

 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Αριστοτέλους 32 – Ολύμπου 77,   Τ.Κ. 546 31,   Ε.Κ.Θ.   Τηλ: 2310 237694 www.syntaxio.blogspot.com       -- --       e-mail: suntax.ika@gmail.com

 

 



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


                    Θεσσαλονίκη  09-06-2021

 

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα (ΣΕΑ) των συνεργαζόμενων συνταξιουχικών σωματείων της Θεσσαλονίκης, καλεί όλους τους συνταξιούχους να πάρουν μέρος στην απεργιακή συγκέντρωση της Πέμπτης 10 Ιούνη 2021 στις 10:30 π. μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου.

Να πορευτούμε μαζί με τα παιδιά και τα εγγόνια μας στον κοινό αγώνα για την άμεση απόσυρση και εξαφάνιση του αντεργατικού νομοσχεδίου της κυβέρνησης, που μας γυρίζει στον εργασιακό μεσαίωνα. Να απαιτήσουμε μαζί τους την κατάργηση όλων της αντεργατικής-αντιασφαλιστικής νομοθεσίας, που ισοπεδώνει ότι με αγώνες και θυσίες έχει κατακτήσει η εργατική τάξη και ο λαός μας στην μακρόχρονη αγωνιστική τους πορεία.

Να συνεχίσουμε με κλιμάκωση του αγώνα, για να μην επιτρέψουμε στην κυβέρνηση να κάνει τα παιδιά μας σύγχρονους σκλάβους της δουλειάς, για να διασφαλίσει τα κέρδη μιας χούφτας εκμεταλλευτών.

 

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ (ΣΕΑ)