Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ



Συλλαλητήρια στις 30 Νοέμβρη ενάντια στη νέα επέλαση κατά του Ασφαλιστικού



Φωτό αρχείου

Τη διοργάνωση συλλαλητηρίων σε όλες τις πόλεις της χώρας το Σάββατο 30 Νοέμβρη, στην Αθήνα στις 10.30 το πρωί στα Προπύλαια, για να εμποδίσουν και να ανατρέψουν τις πολιτικές που οδηγούν στο νέο προμελετημένο έγκλημα στην Κοινωνική Ασφάλιση αποφάσισε η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα (ΣΕΑ) των Συνταξιουχικών Οργανώσεων, μπροστά στη νέα επέλαση για την κατάργηση του κοινωνικού ασφαλιστικού συστήματος που ετοιμάζει η κυβέρνηση της ΝΔ, παίρνοντας τη σκυτάλη από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανακοίνωσή τους τονίζουν: 

«Το μεγάλο μέτωπο της Κοινωνικής Ασφάλισης δεν αφορά μόνο τους συνταξιούχους γιατί δεν είναι μόνο το δικαίωμα στη σύνταξη. Η Κοινωνική Ασφάλιση αφορά την προστασία των εργαζομένων και των οικογενειών τους, την Υγεία - Πρόνοια. Αφορά τους ελεύθερους επαγγελματίες, επιστήμονες, τους αγρότες, τους επαγγελματίες ΕΒΕ, όλο τον εργαζόμενο λαό. Με αίμα έχει γίνει η Ασφάλιση, δεν είναι για διάλυση και ιδιωτικοποίηση.

Ο οργανωμένος μαζικός αγώνας, η κοινή δράση ασφαλισμένων, απόμαχων της δουλειάς, της νεολαίας, των γυναικών και όλου του εργαζόμενου λαού να ακυρώσει τα σχέδια ολοκληρωτικής παράδοσης της Κοινωνικής Ασφάλισης στα νύχια των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών!