Δευτέρα 3 Απριλίου 2023

Οι Συνταξιούχοι συνεχίζουμε στον δρόμο του αγώνα με νέα πανσυνταξιουχική συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 6 ΑΠΡΙΛΗ ΣΤΙΣ 10:30 το πρωί ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ,

 

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

(ΙΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΟΑΕΕ, ΟΤΑ, ΠΑΣΑΣ-ΔΕΗ, ΔΕΚΟ-ΤΡΑΠΕΖΩΝ)

Αριστοτέλους 32 – Ολύμπου 77,    Τ.Κ. 546 31,    Ε.Κ.Θ.    Τηλ: 2310 237694

www.syntaxio.blogspot.com          ---------         e-mail:suntax.ika@gmail.com



 
 

Μάρτης 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ


Συνάδελφοι συνταξιούχοι.

Μετά την αποκάλυψη του μεγέθους της κοροϊδίας που επιχείρησε η κυβέρνηση εναντίον μας, για τις δήθεν αυξήσεις που θα έδινε στο  95% των συντάξεων.

Μετά την προσπάθειά της να συμμαζέψει, όπως-όπως, τα ασυμμάζευτα, υποσχόμενη καταβολή επιδόματος για το Πάσχα σε περισσότερους από 1.000.000 συναδέλφους, που πήραν ελάχιστη ή και καθόλου αύξηση.

Μετά την διακηρυγμένη άποψη της ΣΕΑ ότι στην πραγματικότητα οι συντάξεις μειώθηκαν, αφού συρρικνώνεται διαρκώς η αγοραστική τους δύναμη, αλλά και τη δέσμευσή της ότι οι συνταξιούχοι θα συνεχίσουν να διεκδικούν πραγματικές αυξήσεις και όλα όσα τους έχουν αφαιρεθεί.

Μετά την εξαγγελία του υπουργού Οικονομικών κ. Σταϊκούρα, ότι οι συντάξεις μας θα συνεχίσουν να μειώνονται, αφού όπως είπε  και φέτος «δεν θα δούμε μείωση των τιμών, ούτε σταθεροποίηση, αυτό που θα δούμε είναι να αυξάνονται οι τιμές με μειωμένο ρυθμό».

Η συντονιστική Επιτροπή Αγώνα (ΣΕΑ) απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής όλων των συνταξιούχων στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας και διεκδίκησης,  την ΠΕΜΠΤΗ 6 ΑΠΡΙΛΗ ΣΤΙΣ 10:30 το πρωί ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, και στην πορεία που θα ακολουθήσει προς το Υ.ΜΑ.Θ.