Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ - ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ


Εντείνονται οι προετοιμασίες για τα συλλαλητήρια για την Κοινωνική Ασφάλιση


Στις 30 Νοέμβρη οι κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα




Σε θέση μάχης μπαίνουν συνδικάτα και συνταξιουχικές οργανώσεις για την οργάνωση των κοινών συλλαλητηρίων σε όλη τη χώρα στις 30 Νοέμβρη για την Κοινωνική Ασφάλιση. Με τις κινητοποιήσεις τους απαντούν στη νέα αντιασφαλιστική επίθεση που ετοιμάζει η κυβέρνηση της ΝΔ, συνεχίζοντάς την για λογαριασμό του κεφαλαίου, από εκεί που την έφτασε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.


Την πρωτοβουλία για την οργάνωση των κινητοποιήσεων ανέλαβε η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων, υπογραμμίζοντας την ανάγκη κοινού αγώνα για την υπεράσπιση της Δημόσιας Κοινωνικής Ασφάλισης. Ανταποκρινόμενο στο κάλεσμά της, το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους σε μαζική συμμετοχή στα συλλαλητήρια στις 30 Νοέμβρη και απευθυνόμενο σε όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις τονίζει ότι πρέπει, μέσα από τις συλλογικές τους διαδικασίες, να προετοιμάσουν την επιτυχία τους.

Στην Αθήνα το συλλαλητήριο θα γίνει στα Προπύλαια στις 10.30 π.μ.
Παράλληλα, οι συνεργαζόμενες συνταξιουχικές οργανώσεις ανακοίνωσαν ότι θα κλιμακώσουν την πάλη με πανσυνταξιουχικό πανελλαδικό συλλαλητήριο και πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου, στις 14 Δεκέμβρη.